неділю, 1 грудня 2013 р.

Святковий кулінарчик + сердечко :)

Привіт! З 1-им днем зими вас! Я прийшла показати святковий кулінарчик і сердечко :) Сердечко шила вперше, воно не ідеальне, так як шити я не вмію, тільки учусь :)) Ну і блокнотик до пари зробила. Довго обдумувала декор обложки, і, згадавши про чіпборд "ялинкова іграшка", вирішила все підбирати під неї. Кулінарчик розміром А6. Підкладки синтепон і флізелін. На форзацах бумага MME. Форзаци я зробила однакові, простенькі. 









Вже скоро ми дізнаємось до кого поїде цукерочка :)) Запис до 02.12.13 до 23:59. А моя цукерочка для підписників групи вконтакті до 12.12.13, не забудьте :)

2 коментарі:

  1. Як я люблю ті м*ягенькі сердечка. Вони такі класні)) Але машинки в мене немає а вручну мені ліньки їх робити))) Отака я лінива)) Тому ходжу милуюсь ними в блогах. Напевно треба себе заставити зшити вручну. І кулінарчик класний, дуже гарні сторінки всередині.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І я люблю мякенькі сердечка :)) У мене теж немає машинки, тому вручну шила. Обов'язково зший сердечко , це не так складно, як здавалось, а така мила річ виходить :)) Дякую, я декорувала куплену кулінарну книгу :)

      Видалити